Renault Master G-Edition

Renault Master G-Edition
Val op! Deze master heeft roestvrijstalen accessoires.
Excl. Btw
Renault Master G-Edition
Wil jij in een premium bedrijfswagen rijden? Reserveer nu de Renault Master G-Edition! Deze exclusieve bus is slechts beperkt op voorraad. Bel ons, bestel de Master en wees één van de gelukkige ondernemers met deze unieke bedrijfswagen. Wij komen hem dan ook nog eens gratis bij je thuisbezorgen.
Eigenschappen
Opties & accessoires
Opmerkingen

Financial Lease: € 495,- bij een looptijd van 72 maanden, € 5000,- aanbetaling en slottermijn van €11000,- 2 jaar volledige fabrieksgarantie!

Het succes van deze special
Oplage kwartaal 4 – 2021
Verkocht 100%
Oplage kwartaal 1 – 2022
Nog beschikbaar 55%
Bedrijfswagens van hetzelfde type

Kenmerken Renault Master G-Edition

De Renault Master G-Edition is de premium versie van de Master L2H2. De bedrijfswagen heeft zilveren roestvrijstalen sidebars, een bullbar en skid plate. Dat geeft hem in combinatie met de Urban Grey kleur een stoere en robuuste uitstraling. De acrylaat zonneklep maakt de voorkant helemaal af en zorgt er ook nog eens voor dat je niet wordt verblind.

De Master G-Edition valt extra op door de schitterende 17 inch lichtmetalen velgen van Vissinga. Speciaal voor de Renault Master G-Edition van Vissinga Specials zijn deze in Italië geproduceerd. De bedrijfswagen rijdt op Continental VanContact 4Season banden.

Voordelen Renault Master G-Edition

Niet alleen het uiterlijk van de Renault Master G-Edition is fraai. De voordelen van deze premium bedrijfswagen zijn eindeloos. Zo is de laadruimte standaard betimmerd en verlicht, kun je de buitenspiegels elektrisch verstellen en verwarmen en is er een opstap geïntegreerd in de achterkant. 

De cabine van de G-Edition is van alle gemakken en accessoires voorzien. Alles voor een heerlijke rijervaring! Er zit bijvoorbeeld een medianavigatie met 7 inch touchscreen en draadloze oplader voor je telefoon in verwerkt. Het rijden wordt extra comfortabel met de cruisecontrol en parkeersensoren. Op de Master G-Edition krijg je bovendien standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Vissinga Specials

De Renault Master G-Edition is één van de premium bedrijfswagens van Vissinga Specials, het label met exclusieve bussen van Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van bedrijfswagens. Onze unieke en stoere bussen hebben wij speciaal samengesteld voor hardwerkende ondernemers, die graag goed voor de dag komen.

Ben je enthousiast over de Renault Master G-Edition en wil je die liever leasen dan kopen? Dat kan! Via onze vaste partner Action Lease kun je deze Renault Master al leasen vanaf € 399,- per maand. Wil je nog meer weten of een reservering plaatsen? Neem daarvoor gratis contact met ons op via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Direct betalen voor de G-Edition

Zodra het formulier volledig is ingevuld en u klikt op direct betalen wordt u door stuurt naar onze betaal provider.

Vul uw gegevens in

Proefrit inplannen voor de G-Edition

U kunt na het invullen van het formulier gewoon langskomen op aangegeven datum & tijd, wij zorgen dat de bedrijfswagen klaar staat.


Goed om te weten

  • Deze aan aanvraag is volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
  • Toch liever een andere kleur, ook dat is geen punt.
  • Onze specials zijn uniek, wij bouwen deze geheel zelf.


Heeft u directe vragen betrekking tot deze bedrijfswagen, gebruik dan onderstaande links en u kunt direct uw vraag stellen via telefoon of WhatsApp.

Uw contact gegevens

Vrijblijvende offerte voor de G-Edition

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, één van onze (verkoop)specialisten zal u later contacteren om de aanvraag met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Handig om te weten:
    • Deze aan aanvraag is volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
 
    • Deze bedrijfswagens zijn ook zonder accessoires leverbaar (het pakket is niet verplicht).
 
  • Na het versturen kunt u altijd de bedrijfswagen keus wijzigingen.

Heeft u directe vragen betrekking tot deze bedrijfswagen, gebruik dan onderstaande links en u kunt direct uw vraag stellen via telefoon of WhatsApp.

Uw contact gegevens

Vissinga Specials, Premium bedrijfswagens
Val op. Wees unieker dan de rest.

Meer informatie

Vissinga Specials, Premium bedrijfswagens
Val op. Wees unieker dan de rest.

Terugbelverzoek